Четвертий день Тижня психології пройшов енергійно та цікаво. Пам’ять у дітей шкільного віку розвивається у двох напрямках -довільності і усвідомлення. Цей вік сприятливий для розвитку уваги. Без достатньої сформованості цієї функції процес навчання неможливий.
Учні 3 та 4 класів виконали вправу на розвиток уваги та пам’яті “Виконай за зразком”. Під час виконання вони отримали позитивний настрій.
З учнями 2 класу, практичний психолог Кімін Д.М. провела розвивальну роботу “Світ емоцій”. На занятті учні навчились правильно виражати свої емоції та почуття за допомогою міміки, склали казочку про емоції, розвинули творчу уяву шляхом складання казки про емоції, намалювали квітку на якій написали які емоції у них переважає найбільше. Учні дізналися якими емоціями вони наповненні найбільше.
В рамках тижня психології, 22 квітня, практичний психолог брала участь у науково-методичному онлайн-семінарі “Гармонізація психологічного здоров’я учасників освітнього процесу в умовах дистанційного навчання”. Під час виконання практичного модулю спілкувалися з колегами та виконали в групі вправу “Дерево насильства”. Семінар був дуже змістовний, в якому було дуже багато інформаційного матеріалу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *