День пам’яті та примирення, День перемоги для всіх – особливі дні.
Подвиг, здійсненний нашими дідами і прадідами, настільки великий, що його масштабність із часом стає лише яскравішою і помітнішою.
Ці дні викликають відчуття безмежної гордості за наш народ та водночас уособлюють героїзм і вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійснених мрій і задумів.
Ми у вічному боргу перед тими, хто в жорстокій битві отримав Славетну Перемогу, хто у післявоєнні роки відбудовував зруйновану країну.
Напередодні Дня перемоги в нашій школі проходить низка традиційних патріотичних заходів, серед яких: учні 8 класу разом з класним керівником підготували хвилину пам’яті «Вклоняємось Вам, бо пам’ятаємо»;
учні 1-4 класів, 5-9 класів, разом з вчителями трудового навчання, зробили «Мак пам ‘яті »; бібліотекар школи організувала виставку літератури та малюнків на тему ” Героям слава”; педагог- організатор організувала перегляд документальних фільмів про Другу світову війну для учнів 8-9 класів та читання фрагментів з книги ” Безсмертя. Книга Пам яті України” ;
У школі була проведена акція Пам’ яті та хвилина мовчання в пам ‘ ять загиблих під час другої світової війни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *