22 січня – День Соборності України. Разом з усім українським народом ми будемо відзначати цю знаменну історичну дату.
Саме понад 100 років тому, 22 січня 1919 року , був підписаний Акт Злуки УНР і ЗУНР. А 22 січня 1990 року наші сучасники поєднали живим ланцюгом злуки Схід та Захід України.
До цих важливих подій, педагогічний та учнівський колективи Припрутської гімназії, під керівництвом ії директора Євчук З.Г. , проводять у школі Тиждень Соборності, який розпочав свою роботу у перший день другого семесру – 17 січня 2021 року.
Згідно плану роботу Тижня, в понеділок, педагогом – організатором , була проведена патріотична інтегрована гра – вікторина, яка була покликана поглибити знання учнів про свято Соборності та оформила ілюстративну виставку : ” Що означає для вас Україна ?”
Учнівське самоврядування не було стороннім спостерігачем, а випустило стіннівку до свята Соборності : оформили карту України , яка об’єднала Захід та Схід нашої країни.
У вівторок, класні керівники 1- 9 класів провели годину спілкування на тему :” Захід- Схід – одна країна,
Це Соборна Україна !”
Всі проведені заходи у ці дні подарували учням розуміння того, що лише у єдності дій та соборності душ можна досягти величної мети – побудови вільної, соборної України.
Робота Тижня триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *