Кожного року, 28 квітня, відзначається Всесвітній день охорони праці. Працівники та учні Припрутської гімназії долучилися до визначення Дня з охорони праці під гаслом “Формуємо разом позитивну культуру безпеки та здоров’я”.
Адміністрацією гімназії було підготовлено презентацію на тему “Охорона праці в Припрутській гімназії” та проводилась бесіда “Безпека життя та здоров’я у нашому закладі”. Була складена Пам’ятка “Культура безпеки та здоров’я”.
Проведений внутрішній аудит стану охорони праці в навчальних кабінетах та стану ведення інструктажів з безпеки життєдіяльності.
Оновлений Куточок з охорони праці та безпеки життєдіяльності.
З першокласниками проводилась дискусія на тему “Хто про охорону праці дбає, той ніколи не постраждає”.
З учнями 2 та 3 класів проведено конкурс малюнків “Традиції збереження здоров’я”.
Учні 5 класу підготували інформаційну хвилинку про відзначення Всесвітнього Дня з охорони праці. З учнями 9-го класу проведено бесіду на тему “Охорона праці на робочому місці”.
Всі учасники, які брали участь у заходах до Всесвітнього Дня з охорони праці дійшли висновку, що завдання охорони праці – створити безпечні, належні умови навчання та праці, спрямовані на збереження здоров’я та життя всіх учасників освітнього процесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *