Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України “Про затвердження примірного Положення про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педагогічним колективом та громадкістю” від 23.03.2005 р. № 178 та № 55 від 28.01.2005 р, сьогодні, у Припрутській гімназії директором школи, Євчук З.Г., був проведений ретельний аналіз роботи за 2021/2022 н.р., аргументований цифрами, фотоматеріалами, які продемонстрували роботу цілої шкільної родини.
Замфіра Георгіївна охопила основні напрямки своєї діяльності, звернула увагу на створення в гімназії належних умов для забезпечення рівного доступу для здобуття якісної освіти всіма здобувачами освіти. У своїй діяльності протягом звітного періоду, як директор школи, Замфіра Георгіївна керувалася посадовими обов’язками, основними нормативно-правовими документами, Стратегією розвитку гімназії.
За час роботи Замфіри Георгіївни на посаді директора школи, приміщення та територія Припрутської гімназії стали більш безпечними та комфортними для навчання та праці.
Відрадно, що рівень навчальних досягнень та якість знань учнів з предметів за минулий рік зазнали підвищення.
Формування в молодого покоління високої патріотичної свідомості – головна мета патріотичного виховання учнів нашого закладу.
Зробити добрі справи, в будь-який час, завжди готова шкільна родина Припрутської гімназії. Педагогічний, учнівський та батьківський колективи гімназії, під керівництвом Замфіри Георгіївни, під час проведення акції «Милосердя» до свята Святого Миколая та Великодніх свят, відвідали сім’ї односельців та переселенців, пригощаючи їх різними смаколиками.
Тісна співпраця гімназії з батьками дає зразкові результати протягом всього навчального року.
Звіт директора гімназії Євчук З.Г. був оцінений найвищою оцінкою батьками та всіма працівниками гімназії.
Шановна Замфіро Георгіївно!
Дякуємо Вам за сумлінну працю, творчий потенціал та професіоналізм!
Бажаємо Вам завжди досягати своєї мети, сміливо боротися за свої ідеї, ніколи не боятися раптових перешкод!
Впевненості, удачі та стійкої позиції!!!
  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *