Нещодавно ми відзначали Міжнародний день Миру. Для України – це особлива дата, адже ми зараз боремося за мир у нашій країні !
Протягом всієї історії свого існування, наші предки завжди боролися за мир. І сьогодні, наш народ, ціною свого життя , борється проти війни.
До Міжнародного Дня Миру, з 19 по 23 вересня , у Припрутській гімназії був проведений Тижень Миру.
Згідно плану роботи , у перший день Тижня Миру були проведені інформаційні хвилинки по класах , покладання квітів до могили Героя України, нашого односельця, Матєя Михайла. У другий день роботи Тижня Миру, здобувачі освіти Припрутської гімназії висловили своє бажання жити в мирі у конкурсі малюнків на асфальті :” Діти проти війні”.
21 вересня, у Міжнародний день Миру, була оформлена шкільна фотозона на тему :” Діти на Україні хочуть миру віднині !” та проведений флешмоб :” Мир Україні ! Ні війні!”
У слідуючи два дні була оформлена
виставка книжок у бібліотеці ” Нам всім потрібен МИР!”, година спілкування у 9 класі :” Мир на землі – це щастя і радість в серцях!”, виставка букетів :” УКРАЇНА потребує МИРУ !”
Мир – це головна цінність для будь-якої людини. Боротись за мир, захищати його , зміцнювати дружні відносини, спільними зусиллями боротись за перемогу – це основні принципи, якими керувались наші педагоги під час проведення заходів Тижня Миру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *