Українська мова для здобувачів освіти Припрутської гімназії є дорогою спадщиною, яка об’єднує в собі народну мудрість, любов до Батьківщини та до свого народу, до його культури.
В останні дні роботи Тижня української мови та літератури здобувачі освіти гімназії брали участь у Міжнародному літературному конкурсі учнівської молоді імені Тараса Шевченка, провели конкурс на кращого знавця української мови, організували виставку стіннівок “Наша мова – калинова” ( 5- 9 кл.), переглянули презентацію про її велич та красу. П’ятикласники інсценізували гумореску Павла Глазового “Кухлик”, учні початкових класів брали участь у віршованому флешмобі “Ой, яка чудова – українська мова”.
Підсумовуючи проведення предметного тижня, директорка гімназії Євчук З.Г подякувала всім за участь у проведених заходах, які спонукали і малих, і дорослих школярів до творчості, пізнання, бажання вчити українську мову, бути креативними і кмітливими. Директорка акцентувала увагу на тому, що саме сьогодні, у цей важкий для країни час, а особливо для її мови, проведені заходи є актуальними і важливими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *