В рамках “Тижня профілактики правопорушень та шкідливих звичок” у Припрутському НВК практичним психологом проведено профілактичну роботу та годину психолога.
З метою формування відповідальності за свої вчинки, навички спілкування, профілактики булінгу, 3 листопада було проведено профілактичну роботу з учнями 3-4 класів на тему: “Fapte bune, fapte rele”.( «Хороші та погані вчинки»)
Обговорили малюнки надавши їм моральну оцінку, переглянули відео-ролик про вчинки героїв казок та поділили їх на країну хороших вчинків та країну поганих вчинків.

Учні були уважні та дуже активні, із задоволенням відповідали на питання.
Вони зробили висновок що треба бути добрими і роботи лише добрі вчинки.
З учнями 8-го класу година психолога була проведена на тему: “Я за щасливе майбутнє”.
Під час обговорення учні дійшли до спільної думки, що щасливе майбутнє не існує без здоров’я.
Учні з цікавістю слухали поради щодо профілактики поганих звичок та із задоволенням виконали завдання: розгадували ребус, відповідали на питання, брали участь у іграх “Закінчи речення”, “Міф чи факт”.
Вони впевнилися в тому, що турбота про своє здоров’я не має бути проблемою, це має бути способом життя за для свого щасливого майбутнього.
Директор Припрутського НВК Євчук З.Г. наголосила на тому, що добро породжує добро і дотримуючись певних правил можна захистити себе від правопорушень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *